Územní řízení PODA

13.05.2016 09:06

Dne 29.4.2016 vydal Úřad městské části Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, stavební úřad, veřejnou vyhláškou oznámení č. j. MCBRMH/003269/16/2100/PALU, sp. zn. S MCBRMH/009078/15/2100/PALU, o zahájení územního řízení a nařízení veřejného ústního jednání v řízení o umístění stavby OMS PODA-Brno, Medlánky-Řečkovice, VÝSTAVBA VEŘEJNÉ TELEKOMUNIKAČNÍ SÍTĚ.

Výkresy navrhovaného vedení přes sídliště Nové Medlánky:

Kompletní výkresy (včetně Duhových polí a sídliště Renčova) navrhovaného vedení telekomunikační sítě přes Nové Medlánky, Duhová pole, sídlistě Renčova najdete zde.

Veřejnou vyhlášku o zahájení územního řízení, včetně identifikace dotčených vlastníků/spoluvlastníků pozemků a nemovitostí identifikovaných zčásti jen čísly spoluvlastněných pozemků najdete zde.

Námitku mohou podat jen dotčení vlastníci, kteří buď vlastní pozemek přes který je navrhováno umístění vedení a nebo přes pozemek bezprostředně přiléhající spoluvlastněnému pozemku (vlastníci jsou identifikování ve veřejné vyhlášce čísly pozemků a nemovitostí). Jakmile bude územní řízení ukončeno a vydán souhlas s umístěním stavby mohou začít vykopové práce.

Obecnou (nevyplněnou) formulaci námitky dotčeného vlastníka k územnímu řízení si můžete stáhnout zde.

Námitky je možné posílat písemně doporučeným dopisem do 2. 6. 2016 na adresu Úřad městské části Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, Stavební úřad, Palackého nám. 11, 621 00 Brno.

Prosím informujte své sousedy, vyvěste u vás v domu na nástěnku.

Zelené Medlánky